IN DE SCHIJNWERPERS..:

Afwisselend richten wij onze Schijnwerpers op een bijzondere gebeurtenis of Blog(s) over AD(H)D of Autisme. De gebeurtenis of Blog en/of de Blogger of Blogster krijgt dan speciale aandacht in de vorm van een interview, achtergrondinformatie e.d.

Op dit moment staat bij ons in de Schijnwerpers:

zondag 13 januari 2013

Het leven van een Aspergermama

Ik ben Eliane. Ik ben 29 jaar (word dit jaar 30…) en ik heb 5 jaar geleden de diagnose Asperger gekregen. Ik was toen zwanger van mijn jongste kind. Ik heb 2 kinderen. Een jongen van bijna 7 jaar en een meisje van 5 jaar. Ik ben bijna 7 jaar getrouwd. Mijn hobby’s zijn natuurlijk schrijven en ik lees graag boeken.

Ik ben mijn blog (Het leven van een Aspergermama) begonnen om mensen te laten zien hoe ik (en andere mensen met een vorm van autisme) tegen de wereld aankijken. Mijn blog wordt ook regelmatig gelezen door hulpverleners. Ik blog over normale dagelijkse dingen maar ook over mijn opnames binnen de GGZ.

Mijn motto’s zijn: “La vie est un travail qu'il faut faire debout.” (Het leven is een karwei dat je strijdbaar moet klaren) Omdat ik al zoveel heb moeten vechten in mijn leven en omdat niets vanzelf lijkt te gaan. “Vroeger dacht ik dat mijn beperkingen mijn grenzen waren...” is ook een motto van mij omdat mijns inziens mensen met autisme ook over heel veel kwaliteiten bezitten. Kwaliteiten die onze huidige samenleving niet altijd door heeft...

http://hetlevenvaneenaspergermama.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jouw blog in de schijnwerpers..?

Als je wilt dat we jouw blog in de schijnwerpers zetten, mail ons dan met een link naar jouw blog.

We nemen contact met je op voor een interview en plaatsen dat op onze site. Samen met een link naar je Blog.

Ons mailadres is: twitterwatnu@gmail.com


Onze service wordt gratis aangeboden, maar kan alleen blijven bestaan dankzij bescheiden advertentie-inkomsten en /of jouw vrijwillige bijdrage.

Alle Autisme / AD(H)D Blogs op één plek..!

Op deze site vindt je alle (Nederlands- en Vlaamstalige) Autisme / AD(H)D blogs onder- en naast elkaar.

D.m.v. Sitefeeds (RSS) blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste Blogposts, artikelen en berichten over Autisme en AD(H)D.

Weet je een Site-feed (RSS) die je hier mist? Laat het ons weten via: twitterwatnu@gmail.com.

Als tegenprestatie vragen wij je op jouw site of blog de links op te nemen naar dit blog: http://autismeblogs.blogspot.com/ en ons zusterblog: http://autismewatnu.blogspot.com/ en/of http://adhdwatnu.blogspot.com/

Recente Interviews

Autisme - Google Zoeken in blogs

ADHD - Google Zoeken in blogs

Zoek in Bol.com

Autisme in het Nieuws

ADHD in het Nieuws

Zoek in Bol.com

Zoek in Bol.com

zoek in bol.com

Volgers

Volg ons op Twitter: