IN DE SCHIJNWERPERS..:

Afwisselend richten wij onze Schijnwerpers op een bijzondere gebeurtenis of Blog(s) over AD(H)D of Autisme. De gebeurtenis of Blog en/of de Blogger of Blogster krijgt dan speciale aandacht in de vorm van een interview, achtergrondinformatie e.d.

Op dit moment staat bij ons in de Schijnwerpers:

maandag 4 juni 2012

ADD Kenmerken; Een positieve kijk op ADD, ADHD, HSP...

Hoi,

Ik ben Jesper, 26 jaar en ik heb sinds enkele jaren de diagnose ADD. De afgelopen jaren ben ik veel te weten gekomen over AD(H)D en ben ik er van overtuigd geraakt dat mensen met ADD of ADHD geen stoornis hebben maar juist enorm succesvol kunnen zijn wanneer zij in hun kracht komen te staan.

Ik heb mijn kennis uitgebreid door het lezen van interessante boeken zoals "The Davinci Method" van John Lo Porto. Daarnaast heb ik vele artikelen gelezen met zeer interessante en vernieuwende informatie omtrend ADD en ADHD.

Daarom ben ik de website www.addkenmerken.net begonnen. Hier schrijf ik uitgebreid over de kracht van AD(H)D en hoop ik mensen te inspireren om meer positief te kijken naar hun AD(H)D i.p.v. het te zien als een stoornis.

Ik ga op mijn site in op alles wat te maken heeft met hoe iemand zich met AD(H)D ontwikkelt en hoe dat meestal al vanaf jongs af aan negatieve lading meekrijgt.

Je kunt op de website veel informatie, inspiratie en tips vinden.

AD(H)D Jouw kracht!


ADD Kenmerken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jouw blog in de schijnwerpers..?

Als je wilt dat we jouw blog in de schijnwerpers zetten, mail ons dan met een link naar jouw blog.

We nemen contact met je op voor een interview en plaatsen dat op onze site. Samen met een link naar je Blog.

Ons mailadres is: twitterwatnu@gmail.com


Onze service wordt gratis aangeboden, maar kan alleen blijven bestaan dankzij bescheiden advertentie-inkomsten en /of jouw vrijwillige bijdrage.

Alle Autisme / AD(H)D Blogs op één plek..!

Op deze site vindt je alle (Nederlands- en Vlaamstalige) Autisme / AD(H)D blogs onder- en naast elkaar.

D.m.v. Sitefeeds (RSS) blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste Blogposts, artikelen en berichten over Autisme en AD(H)D.

Weet je een Site-feed (RSS) die je hier mist? Laat het ons weten via: twitterwatnu@gmail.com.

Als tegenprestatie vragen wij je op jouw site of blog de links op te nemen naar dit blog: http://autismeblogs.blogspot.com/ en ons zusterblog: http://autismewatnu.blogspot.com/ en/of http://adhdwatnu.blogspot.com/

Recente Interviews

Autisme - Google Zoeken in blogs

ADHD - Google Zoeken in blogs

Zoek in Bol.com

Autisme in het Nieuws

ADHD in het Nieuws

Zoek in Bol.com

Zoek in Bol.com

zoek in bol.com

Volgers

Volg ons op Twitter: