IN DE SCHIJNWERPERS..:

Afwisselend richten wij onze Schijnwerpers op een bijzondere gebeurtenis of Blog(s) over AD(H)D of Autisme. De gebeurtenis of Blog en/of de Blogger of Blogster krijgt dan speciale aandacht in de vorm van een interview, achtergrondinformatie e.d.

Op dit moment staat bij ons in de Schijnwerpers:

donderdag 17 mei 2012

Heel Bijzonder

Trenke schrijft op haar blog over haar gezin en dan vooral over Elian van 7, die pdd-nos, "Active but Odd" heeft. Dit is een licht autistische stoornis, die een zware weerslag heeft op het hele gezin. De blogs zijn niet een volledig dagboek van alles wat er gebeurt binnen haar gezin, maar af en toe een inkijkje in hoe het er aan toegaat.

Vanaf vandaag staat Trenke's blog 'Heel Bijzonder' bij ons in de schijnwerpers.

Wie ben je?
Ik ben Trenke Riksten-Unsworth, trouwambtenaar en schrijfster, echtgenote van Martin en moeder van Marie (2003), Elian (2005) en Rowan (2007). Elian heeft als de diagnose pdd-nos, “active but odd”. Kreten die mij beschrijven: enthousiast, loyaal, trouw, eerlijk, dol op schrijven.

Naast blogs over Elian schrijf ik ook “gewone” vrouwen- en moederblogs op mijn Hyves, maar ik merk dat ik het moeilijker vind om die te schrijven, aangezien we nu eenmaal vaker bijzondere dingen meemaken.

Waarom dit Blog?
Ik houd dit blog vooral bij omdat het voor mij een uitlaatklep is en omdat ik er lotgenotencontact door krijg. Mijn blog biedt mensen die niets over autisme weten inzicht en andere ouders van kinderen met autisme (h)erkenning. Doordat lezers op verschillende plekken op mijn blogs reageren krijg ik zelf ook weer veel (h)erkenning.

Wat is je (levens)motto?
Onlangs zag ik op Twitter een uitspraak hierover die ik heel goed vind:
“Hoe behandel je autisme? Met respect!”

Wil je verder nog iets kwijt?
Ik vind het fijn als mensen mijn blog lezen en er iets aan hebben. Ik ben ook erg blij met reacties en reageer daar eigenlijk altijd op. Zo heeft wat ons gezin meemaakt voor anderen een positieve functie!


Heel Bijzonder

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jouw blog in de schijnwerpers..?

Als je wilt dat we jouw blog in de schijnwerpers zetten, mail ons dan met een link naar jouw blog.

We nemen contact met je op voor een interview en plaatsen dat op onze site. Samen met een link naar je Blog.

Ons mailadres is: twitterwatnu@gmail.com


Onze service wordt gratis aangeboden, maar kan alleen blijven bestaan dankzij bescheiden advertentie-inkomsten en /of jouw vrijwillige bijdrage.

Alle Autisme / AD(H)D Blogs op één plek..!

Op deze site vindt je alle (Nederlands- en Vlaamstalige) Autisme / AD(H)D blogs onder- en naast elkaar.

D.m.v. Sitefeeds (RSS) blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste Blogposts, artikelen en berichten over Autisme en AD(H)D.

Weet je een Site-feed (RSS) die je hier mist? Laat het ons weten via: twitterwatnu@gmail.com.

Als tegenprestatie vragen wij je op jouw site of blog de links op te nemen naar dit blog: http://autismeblogs.blogspot.com/ en ons zusterblog: http://autismewatnu.blogspot.com/ en/of http://adhdwatnu.blogspot.com/

Recente Interviews

Autisme - Google Zoeken in blogs

ADHD - Google Zoeken in blogs

Zoek in Bol.com

Autisme in het Nieuws

ADHD in het Nieuws

Zoek in Bol.com

Zoek in Bol.com

zoek in bol.com

Volgers

Volg ons op Twitter: