IN DE SCHIJNWERPERS..:

Afwisselend richten wij onze Schijnwerpers op een bijzondere gebeurtenis of Blog(s) over AD(H)D of Autisme. De gebeurtenis of Blog en/of de Blogger of Blogster krijgt dan speciale aandacht in de vorm van een interview, achtergrondinformatie e.d.

Op dit moment staat bij ons in de Schijnwerpers:

maandag 12 november 2012

Asperro

"Mijn kracht bestaat uit de voordelen van Asperger, al is het moeilijk te vechten tegen de nadelen".

Mijn naam is Romy, ik ben 23 jaar oud en weet sinds een paar maanden dat ik Asperger heb. Om deze reden ben ik een Blog begonnen.

In de periode dat Asperger gezien werd als mogelijke diagnose voor mijn problemen heb ik veel gehad aan de verhalen van anderen. Ik vond herkenning en van hieruit kon ik mijn autisme beginnen te accepteren en erkennen. Dit wilde ik ook terugdoen voor anderen, hen helpen in hun zoektocht, laten zien dat zij niet alleen zijn. Ook helpt het schrijven mij om de puzzelstukjes op hun plek te krijgen. Ik ben al ver, maar het plaatje is nog niet compleet. Nog iedere dag denk ik 'oh dat hoort er ook bij'.

Mijn motto is: 
Haal de kracht uit je autisme, dan kom je heel ver. Want het is mede dankzij mijn autisme dat ik zo ver ben gekomen, ik zie het niet als handicap en dan is dat het ook niet.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Jouw blog in de schijnwerpers..?

Als je wilt dat we jouw blog in de schijnwerpers zetten, mail ons dan met een link naar jouw blog.

We nemen contact met je op voor een interview en plaatsen dat op onze site. Samen met een link naar je Blog.

Ons mailadres is: twitterwatnu@gmail.com


Onze service wordt gratis aangeboden, maar kan alleen blijven bestaan dankzij bescheiden advertentie-inkomsten en /of jouw vrijwillige bijdrage.

Alle Autisme / AD(H)D Blogs op één plek..!

Op deze site vindt je alle (Nederlands- en Vlaamstalige) Autisme / AD(H)D blogs onder- en naast elkaar.

D.m.v. Sitefeeds (RSS) blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste Blogposts, artikelen en berichten over Autisme en AD(H)D.

Weet je een Site-feed (RSS) die je hier mist? Laat het ons weten via: twitterwatnu@gmail.com.

Als tegenprestatie vragen wij je op jouw site of blog de links op te nemen naar dit blog: http://autismeblogs.blogspot.com/ en ons zusterblog: http://autismewatnu.blogspot.com/ en/of http://adhdwatnu.blogspot.com/

Recente Interviews

Autisme - Google Zoeken in blogs

ADHD - Google Zoeken in blogs

Zoek in Bol.com

Autisme in het Nieuws

ADHD in het Nieuws

Zoek in Bol.com

Zoek in Bol.com

zoek in bol.com

Volgers

Volg ons op Twitter: